12+1 pont, amit csak az őrült kutyások érthetnek, 2. rész:

12+1 pont, amit csak az őrült kutyások érthetnek, 2. rész:

Közkívánatra itt a 2. rész a 12+1 pont, amit csak az őrült kutyások érthetnek...

Az első részt itt találjátok.

 

12+1 pont, amit csak az őrült kutyások érthetnek, 2.rész:

 

1. Átesel a kutyádon...ez tök természetes, hogy majdnem kitöröd a nyakadat, hiszen mindenhol ott van és muszáj, hogy a fenekedben legyen :)

2.  A legnagyobb ellenségeid az állatkínzók és szaporítók...Fel nem tudod fogni, hogy lehet valaki ennyire beteg, hogy szerencsétlen állatokat kínozzon...természetesen nem kell taglalni, hogy miként kínoznád meg őket...

3. Túl aggódás...ha a kutyád köhint vagy csak találsz egy kis dudort rajta fejvesztve rohansz a dokihoz, mert biztos vagy benne, hogy a kutyád haldoklik, de minimum rákos. Jobb félni, mint megijedni ;)

 4. Szerintem sok kutyás számára tök normális, hogy kutyafuttatóban/parkban kergetőzöl kutyáddal, hemperegsz a földön vele vagy csak rohansz utána mert éppen süketet játszik.

 5. Számodra a te kutyád a legszebb, bárki bármit mondhat. Nézzenek csak rá! Nagy a füle? Kiállnak a fogai? És??? Ez a szexepilje, hiszen olyan szééép!

6. Új trükköt tanítottál kutyádnak, amit alig vársz, hogy megmutassatok a kutyabarátoknak...naná, hogy mások előtt bambán néz rád, hogy mi a fenét akarsz, eközben Te nagy szemekkel magyarázod a többieknek, hogy otthon pedig ment...

7. Mind tudjuk, hogy fontos a következetes nevelés, elvégre Te vagy a gazdi, a falkavezér, a főnök...de valljuk be azért csak-csak kicsúszik a szádon, hogy de én vagyok az anyukája/apukája ;)

8. Bűnbánás kutyáknál. Igen, kimutatták a kutyáknál nincs bűnbánás csak átveszik a kutyák a gazdik energiáját. De Te meg vagy győződve róla, hogy igenis tudja, hogy rosszat csinált.

 

9. Minden létező helyen jutalomfalatot találsz...

10. Ha nyersz a lottón kutyamenhelyet nyitsz. De minimum segíted az eleset kutyákat.

11. Minden pénzedet a kutyádra költöd. Egyszerűen kell egy 20. nyakörv, egy névreszóló biléta, egy csúcsminőségű frizbi. (ha BARF étrenden van a kutya jobb kaját kap, mint Ti és előbb is kap enni.)

12. Neked a legkönnyebb ajándékot vásárolni. Mindegy csak kutyás legyen! Nem kérek csokit, de jutalomfalatot vehetsz ;)

+ 1. Kutyádat többre értékeled, mint néhány embert...jó néhány embert. Mert nincs náluk hűségesebb, szeretetteljesebb lény a világon <3

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Üzletünk:

Páva utcai üzletünk:
1094 Budapest Páva u.17
  Útvonaltervezés