Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Flash Kutyapékség Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 1094 Budapest Páva utca 15.
Cégjegyzékszám v egyéni vállalkozói igazolvány száma: Cg. 01-09-346383
Elérhetőség: info@flashkutyapekseg.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 70 328 0870
Adószám: 27043246-2-43
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:ÉLELMISZELÁNC-BIZTONSÁGI ÉS ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI IGAZGATÓSÁGA
Hatósági nyilvántartási szám: HU 20 1 00025

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

 

Üdv minden kutyaimádónak!

A kutyák iránti szeretetből vágtunk bele a kutyapékségbe. Édesanyám cukrászat iránti szeretete, és az én kutyaimádatom tesz minket jó csapattá. Fontos volt a számunkra, hogy olyan jutalomfalatot kapjanak a kutyáink, amibe tudjuk, hogy milyen alapanyagok kerülnek. Kezdetben a saját kutyáinkon kísérleteztünk, végül a kutyafuttatóba vittük kipróbálásra, ahol végül már sütislánynak hívtak. Órási sikere volt! Így hát döntöttünk és belevágtunk.
Minden süteményt kézzel készítünk, a hozzávalókat odafigyeléssel válogatjuk össze, és sok-sok szeretetet adunk még bele. Ezért termékeink egészségesek, finomak és a szemnek is tetszetősek. Tartósítószert, mesterséges adalékanyagokat, sót és cukrot nem tartalmaznak, hogy teljes mértékben megfeleljenek a kutyák egészséges, kiegészítő táplálására.

Választékunk lehetőséget ad a gazdinak, hogy akár egy egyszerű de igényes jutalomfalattal, vagy egy speciális alkalomnak megfelelő süteménnyel lepje meg négylábú társát. Mivel mindenre odafigyelünk, ezért lehetőség van arra is, hogy allergiás problémák esetén más összetételű, egyedi terméket készítsünk megrendelőnknek.

                    Reméljük, hogy minden kutyus és gazdi örömét fogja lelni süteményeinkben

                                                    Mert figyelmes gazdik vagyunk!

                                                                Mancs üdvözlettel:

                                                                    Joti & Timi

Pékség legfontosabb szereplői:


 

      Flash

      
       A legelső belgánk és a pékség az Ő emléke előtt tiszteleg. 
       Majdnem betöltötte a 12. életévét, mikor itt hagyott bennünket és felköltözött a mennyországba. Rendkívűli kutya volt. Figyelemre méltóan okos és gyengéd, de egy igazi kanhoz méltóan megvédett volna minket bárkitől. Ő volt az a kutya, aki ha nyitva hagytad a kaput, ő ott ült előtte és nem ment ki. Mikor kicsik voltunk húzhattuk- cibálhattuk, egy morgás soha nem hagyta el a száját. Még ennyi év eltelte után is könnyes szemmel emlékezünk rá. 
 

 

 

 


Nelson
 

A 13 éves drámakirályfi :). A szeretetéhes falkám egyik tagja. Nelsonnál, ha elkapod a grabancát és véletlenül egy szőrszála t meg mersz húzni, a földre veti magát és elkezd visítani, mint akit nyúznak.Szerencsére sokan ismernek minket és nem jelentenek fel az állatvédőknél, hogy kínzom a kutyát ;). Amikor Flash meghalt, Nelson volt az, aki ott volt mellettem és együtt gyászoltunk, sokat sétáltunk kettesben amíg nem jött Agima. Más kanokkal szemben megadó, habár néha finoman próbálkozik nem sok sikerrel, viszont felnőtt férfiakkal szemben megvéd. Szukákkal sincs sok szerencséje, habár nagyon lelkesen udvarol, ami abban merül ki, hogy szétnyálazza a tarkójukat. Viszont nála jobb és simulékonyabb kant el se tudnék képzelni. Minden mozdulatomat ismeri, tudja mikor vagyok szomorú, mérges (ilyenkor felhúzza az ínyét és "vigyorogva" nyalja a kezemet), vagy boldog. Korát meghazudtólóan fitt és vidám. Remélem, hogy még nagyon sokáig fog vidítani bennünket :).

 

 

Agima

Szerintem Agima kannak készült és a legvégén lett szuka. 10 éves de úgy viselkedik, mint egy kölyök. Simán visszaszól bármelyik kannak, aki megpróbálja megkörnyékezni. Még a szukáknak is beszól,ha véletlenül belemásznak az aurájába. Mikor 9 hónaposan hozzánk került, kedvenc elfoglaltságai közé tartozott a kerítéseken való átugrálás, hiszen nehogy már őt otthon hagyjam. Aztán egy rosszul időzített ugrás és egy lábtörés után leszokott róla. Mindig bajba kerül, mellette sohase unatkozik az ember. Egy igazi energiabomba, soha nem áll le, kivéve ha alszik. Mikor túrázni mentünk, ő húzott fel a domb tetejére egy 2-3 órás séta után. Amennyire amazon természetű, ugyan olyan okos és szeretetre méltó is. Nelsonnal szeretetmániások, van, hogy csak ülök mellettük és ők a kétoldalamon, rajtam fekszenek és simit követelnek. Otthon egy angyalkának néz ki, ahogy a bájos pofijával rád néz, de abban a pillanatban, hogy kint vagy, átváltozik kis ördöggé. Kutyafuttatóban nem foglalkozik nagyon más kutyákkal csak Nelsonnal és Velem. Néha szeretném, ha egy kicsit megkomolyodna, de aztán eszembe jut, hogy az nem Ő lenne és én így szeretem :).

 

 

Zoé

Zoé 2 éves és másfél éve  fogadtam örökbe. Én zseb-border collie és róka keverékének mondanám, akkora fülei vannak, hogy az HBO-t is befognánk vele :D Igazán kis kompakt kutyus. Nem indult valami fényesen a kis élete. Bezárva élt és bántották is. A körülmények ellenére egy csodálatos kutyus, játékos, nyitott és iszonyatosan okos. Kislányhoz méltóan hisztis, aki életcéljának tekinti, hogy szétnyaljon mindenkit és mindent :) Ha valamit nagyon akar majom hangon beszél :D Borderhez híven egy örökmozgó, akinek óriási a megfelelési vágya. Mindig azt mondtam két kutya elég és csak belga juhászom lesz...nos nem mi írjuk a sorsunkat, de úgy gondolom Zoéval igazán teljes a "kis" falkám :)

 

 

 

Üzletünk:

Páva utcai üzletünk:
1094 Budapest Páva u.17
  Útvonaltervezés