Kutyapanziók.

 Kutyapanziók. Nem vihetjük mindig magunkkal a kutyát, ha külföldre utazunk, vagy máshol szállunk meg, ahol nem engedélyezik ezt. A gazdik többsége barátra, rokonra vagy kutyaszitterre bízza az ebeket. Ha kutyapanziót választunk számára, vegyük figyelembe ezeket a szempontokat...

Nem vihetjük mindig magunkkal a kutyát, ha külföldre utazunk, vagy máshol szállunk meg, ahol nem engedélyezik ezt. A gazdik többsége barátra, rokonra vagy kutyaszitterre bízza az ebeket. Ha kutyapanziót választunk számára, vegyük figyelembe ezeket a szempontokat.

  1. Barátoktól, rokonoktól, más kutyatulajdonosoktól kérjünk tanácsot, hogy hol van megfelelő kutyapanzió. Legyen tiszta, rendezett, vegyék figyelembe a kutya ellátására vonatkozó egyéni igényeket. Épségben és egészségben kapták vissza onnan a kutyát? Nem voltak magatartási problémák vele? Nem lett bolhás?
  2. Bejelentés nélkül keressük fel a kutyapanziót, hogy lássuk a körülményeket. A személyzet nem jöhet zavarba a váratlan látogatástól.Készségesen kell körbevezetniük bennünket. Győződjünk meg a kennelek tisztaságáról, hogy mindegyik kutya láthatóan jó állapotban van-e és jól érzi-e magát. Lennie kell előttük friss ivóvíznek, és megfelelő fekhelyüknek.
  3. A megfelelően működő panzióban a kutya érkezésekor és távozásakor is megnézik, hogy bolhás-e. Ha gond van, azonnal kezelik. Elvárják, hogy rendelkezzen a szükséges oltásokkal, például a kennelköhögés ellenivel is.
  4. A kennelbe vihetünk otthonról hozott eledelt, játékokat. ha kérjük, akkor konzervtápot adnak neki, nem pedig száraz eledelt.
  5. Adjuk meg telefonszámunkat, amelyen elérhetnek bennünket, valamint az állatorvosunkét és egy megbízható barátunkét is arra az esetre, ha valami történne, amíg távol vagyunk.
  6. Fontos, hogy minden nap rendszeresen mozgassák meg a kutyákat.

kutya4.jpg

( Forrás: Dogmopolite Kutyapanzió és napközi)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Üzletünk:

Páva utcai üzletünk:
1094 Budapest Páva u.17
  Útvonaltervezés