12+1 pont, amit csak az őrült kutyások érthetnek:

12+1 pont, amit csak az őrült kutyások érthetnek: Hát igen..Jómagam is az őrült kutyások közé tartozom (két belga juhászommal), ezért arra gondoltam, hogy összegyűjtöm pár pontban a kutyás "dilijeimet", és reménykedem benne, hogy nem csak rám igazak :D Jó olvasást! ;)

12+1 pont, amit csak az őrült kutyások érthetnek:

 1. 1. Ha bemész egy állatboltba, az egész fizetésedet ott tudnád hagyni és órákig elvagy a kutyajátékok között.
   
 2. 2. A kutyasétáltatás és a kutyás haverokkal való találkozás neked is kikapcsolódás. (Még akkor is, ha sokáig tartott az előző este....és a kutyás ruhádban úgy nézel ki, mint egy csöves.)

 1. 3. Órákig képes vagy a kutyádról mesélni (néha úgy kell leállítani).
   
 2. 4. Minden létező kutyás könyvet megveszel. Lehet nem használod a könyvben tanultakat de KELL!!!
   
 3. 5. Telepakolod a Facebook oldaladat a kutyádról készült képekkel, majd saját Facebook oldalt készítesz kutyádnak. Aztán rájössz, hogy ez nem elég és elkezdesz blogot írni róla.

  6. Megnézed a Marley meg Én című filmet, majd sírva rohansz a kutyádhoz és agyon puszilgatod, hálát adva az égieknek, hogy Ő még veled van.


 

 1. 7. Beszélsz a kutyádhoz. Igenis ez normális dolog, és nem érdekel, ha ezért hülyének néznek a nem kutyások. A kutyások ezt úgy is megértik.

  8. Nem érdekel, ha sarasabb vagy, mint a kutyád. (Igen, még az arcodon is, mert kutyusod szerint vicces, ha a gazdi elcsúszik a sárban és rá lehet ugrálni amikor már a földön van...)

funny gifs

 1. 9. Ha valaki rosszat mer szólni kutyádra vagy netalántán bántani meri...nos, az elkezdhet imádkozni, mert egy baltával mész neki.

 2. 10. Bármeddig eltudnád nézni, ahogy alszik, játszik vagy bármit csinál....jobb, mint egy mozi.
   
 3. 11. Minden kabátzsebedben és táskádban van kakis zacskó.

  12. Kutyusod születésnapját megünnepled, elvégre Ő is családtag. (Például egy Flash kutyapékségtől rendelt tortával? :D )

 +1. A kutyád az egyetlen, aki meg tud nyugtatni. Mert tudod, hogy mikor az öledbe hajtja a fejét vagy hozzád bújik Ő mindig itt lesz bármi történjék, és te se hagyod cserben, amíg csak él.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Üzletünk:

Páva utcai üzletünk:
1094 Budapest Páva u.17
  Útvonaltervezés