Ön itt jár: > >

BLOG

Kutyával külföldön? 2. rész: Svájc Folytatjuk Kutyával külföldön blog sorozatunkat. Egyik kedves barátnőm kint él évek óta Svájcban 3 kutyával és a párjával. Az ő élménybeszámolóját olvashatjátok. Egy biztos, már a táj miatt érdemes legalább egyszer kimenni kutyával.
Kutyával külföldön? 1. rész: Írország Mennyire egyszerű kiköltözni kutyával Írországba? Mire érdemes figyelni? Mennyire kutyabarátok az írek? Molnár Zsanett 6 éve él kint három kutyusával, az Ő beszámolóját olvashatjátok. :)
Egy kutyabarát hely ahol az idő is megáll...

Eredetileg nem akartam blogbejegyzést írni róla csak 1-2 képet megosztani a hétvégénkről, de nem bírtam ki, mert a kutyásoknak tudniuk kell erről a helyről.

4 éves lett a Flash kutyapékség!

Soha nem ünnepeltük eddig meg, de most bepótoljuk.

Mivel 4 évesek lettünk és 4 kutyám is van ezért úgy gondoltam, hogy mindegyik kutyusom ad nektek egy ajándékot, kedvezményt.

10 étel amit TILOS adnod kutyádnak a csokoládén és a cukron kívűl!

Korábban írtunk a csokoládé veszélyeiről és az ártalmas növényekről. Most 10 pontban összeszedtük mit TILOS adni kedvenceitek.

Külön köszönet Perlaki Fanni, kisállatdietetikusnak és Bodog Fanninak (Napfivér Állatorvosi Rendelő), hogy átolvasták és kiegészítették ahol kellett!

Üzletünk:

Páva utcai üzletünk:
1094 Budapest Páva u.17
  Útvonaltervezés