Biciklizés kutyával.

Biciklizés kutyával. Mérettől és fajtától függetlenül a kutyák többsége imád futni. Ha szeretünk kerékpározni, vigyük magunkkal kutyánkat ( kutyáinkat, ha nagyon elvetemültek akarunk lenni), ha bírja a tempót....

Mérettől és fajtától függetlenül a kutyák többsége imád futni. Ha szeretünk kerékpározni, vigyük magunkkal kutyánkat ( kutyáinkat, ha nagyon elvetemültek akarunk lenni), ha bírja a tempót.

A legbiztonságosabb és legegyszerűbb módja az, ha a kutya pórázon van közben. Kaphatóak speciális, az üléshez erősíthető biciklipórázok. Így kényelmesen, két kézzel foghatjuk a kormányt, és a kutyát is megakadályozza, hogy a kereknek nekimenjen.

Íme pár link, ahol meglehet őket venni:picture-270.png

Trixie Biker- Set kutyafuttatókar kerékpárra

Camon Walky Dog  for All Bike biciklis kutyafuttató

Trixie kerékpáros futtató

 

Az engedelmes kutya figyelmét kevésbé kötik le az ingerek: tanítsuk meg legalább a "Hagyd!" és "Nem!" vezényszavakra, mielőtt biciklizni mennénk. Vigyük magunkkal a kedvenc játékát vagy jutalomfalatokat, és ha elvonja valami a figyelmét, utasítsuk "Hagyd!" vezényszóval, adjunk neki jutalomfalatot.

Ha szeretünk biciklivel kirándulni, túrázni, vigyük magunkkal a kutyát. Ez az elképzelhető legjobb jutalom számára. Némi alaptréning után remek társunk lesz kerékpártúrán. Tény, hogy sok kijelölt útvonalon futhatnak kutyák póráz nélkül, feltéve, hogy gazdája felügyeli és irányítja.

Profinak:

Bikejörning: A bikejörning verseny- vagy szabadidősport: húzóhámba fogott kutyák vagy kutyafogatok húznak egy kerékpárost. A haladáshoz összeadódik az ember és az állat ereje.

index_3.jpg

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Üzletünk:

Páva utcai üzletünk:
1094 Budapest Páva u.17
  Útvonaltervezés